1
2
3

Calculator credit Cash Zero

Suma
400 15.000
Perioada
48 Luni
12 48
Rata lunara (lei)
Dobanda (%)41
Comision analiza (lei)0
DAE (%)~
Perioada de creditare: 60 luni, Rata dobanzii dupa perioada de gratie: 41% (pentru primele 4 rate rata dobanzii este 0%), Comision de analiza (finantat de creditor): 0 Lei, Suma creditului: 10.000 Lei, Rata lunara: Lei; Suma totala de plata Lei, DAE %.
*Aceasta simulare reprezinta un exemplu de calcul efectuat pentru un Credit de Nevoi Personale cu perioada de gratie, fara asigurare, cu o rata a dobanzii de 41%. Mentionam ca rata dobanzii se particularizeaza in functie de profilul si istoricul tau de creditare, in urma analizarii cererii de credit potrivit politicii interne si reglementarilor legale in vigoare, in baza documentatiei furnizate si a nivelului de dobanda corespunzatoare conform profilului tau. In vederea obtinerii unui calcul personalizat, te invitam in punctele noastre de lucru.

Exemplu reprezentativ: Pentru un Credit de nevoi personale cu perioada de gratie fara asigurare in valoare de 2.500 Lei si rambursat integral in perioada de gratie (primele 4 rate lunare), rata anuala a dobanzii este 0%, comisionul de analiza a dosarului este 0 Lei, compensatia pentru rambursare anticipata este 0%, DAE este 0%, iar valoarea totala platibila este 2.500 Lei. Dupa expirarea perioadei de gratie (primele 4 rate lunare), pentru rambursare in 48 rate conform graficului de rambursare (in care sunt incluse cele 4 rate lunare aferente perioadei de gratie), comisionul de analiza a dosarului este 0 Lei, dobanda fixa este 41%, rata lunara este de 94,01 Lei, dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,10% si valoarea totala platibila este de 4.512,32 Lei.